Menü:

Az iskoláról

Küldetésnyilatkozat

Az iskolánk a gazdasági régiónk nagy hagyományokkal rendelkező szakképző intézménye.

„Erkölcsi felelősséggel és szakmai tudással állni helyt minden kisebb és nagyobb közösségben” (Széchenyi István)

 

Célunk a korszerű szakképzés megvalósítása, a szakmai igényességre, nyitottságra való nevelés, a folyamatos továbbképzés belső igényének kialakítása. A munkaerő-piaci igényeknek megfelelő szakképzési szerkezetet működtetünk, a duális szakképzés megvalósításában együttműködünk a gazdálkodó szervezetekkel.

További célunk, hogy iskolánk az ismeretek átadásának és az emberi kapcsolatok sokféleségének olyan színtere legyen, melyet a tanítványok és a pedagógusok közösen alakítanak és formálnak a számukra legtöbbet adóvá. Végzett diákjaink meglévő értékeiknek biztos tudatában képesek legyenek saját sorsuk legkedvezőbb alakítására.

El kívánjuk érni, hogy tanulóink ismerjék meg szűkebb és tágabb környezetük értékeit, a társadalmi szokásokat, viselkedési normákat; legyen igényük az egészségmegőrző életvitelre.

Az intézmény minőségirányítási rendszerének működtetésével biztosítjuk, hogy a jövőben az iskola minden területén lehetőség nyíljon a folyamatos fejlesztésre és belső szükségletté váljon a minőségi munkavégzés.

Az iskola elképzeléseinek megvalósításához rendelkezésre áll a felkészült, képzett nevelőtestület, a jól felszerelt iskola és tanműhely, valamint az oktatás területén működő támogató partnereink.

Újdonságok

Kapcsolat

  • BGSZC Bánki Donát Közlekedésgépészeti Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
    1138 Budapest, Váci út 179-183.
  • (+36)-1-340 1924
    (+36)-1-329 1406

Fényképalbum